Редактор: e-mail: Кадър: БТВЖители от Варна излязоха на протест срещу строеж в

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЖители от Варна излязоха на протест срещу строеж в
Коментари Харесай

Варненци на протест срещу строеж в Морската градина: Не желаем паркът да се превръща в жилищен квартал

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Жители от Варна излязоха на митинг против градеж в Морската градина, заяви БТВ. От общината обявиха, че е издадено съобщение за настоящ ремонт, само че ще бъдат изършени инспекции, с цел да се разбере дали това е ремонт или застрояване.

„ Паркът се застроява, трансформира се в един полужилищен квартал. Никой не знае какво се случва. Това е емблематгична демонстрация на изключителна безочливост и безвластие, това е нещо, което няма да допуснем. Тук сме, с цел да показваме нашето мнение ”, сподели Милена Пехливанова от митинга.

„ Не искам паркът да се трансформира в жилищен квартал. Под формата на настоящ ремонт, де факто се прави, съгласно мен, ново строителство, което общината би трябвало да потвърди ”, съобщи друга протестираща.

„ Това не е настоящ ремонт, моето мнение е, че Морската градина би трябвало да остане място за разходка на варненци и гостите на града. Като тръгнеш да се разхождаш, на всички места има оградени терени, строителство, заведения, същото е и на плажната линия, където заведения по пясъка, влизат надали не в морето. Категорично съм срещу такива застроявания ”, добави друга жена от митинга.

„ Исканията са ни да се ревизира, това дали е градеж или ремонт, и в случай че се потвърди, че ремонтът не се прави с тежка техника и копаене на основи, всичко това да се приключи и да се приложи закона със съответните наказания ”, сподели още Милена Пехливанова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР